lördag 16 maj 2015

Bara varit på kalas och ha lördag


Elsa på kalas hemma hos min bror igår :)


Soligt väder hade vi också (om vi satt i lä med solen på oss var det riktigt varmt och skönt:)) Och Elsa hade en söt sommarjacka från Kappahl på sig :)


Snygga kusinen Axel :)


Och födelsedagsbarnet (min käre bror alltså) stod vid grillen :) De bjöd på så god mat, en massa goda tillbehör till kryddiga goda korvar. Fortfarande mätt idag känns det som:S En supertrevlig kväll hade vi!


Och nu har vi druckit morgonkaffe denna lördag och gjort oss i ordning för att åka till min mamma och pappa för en målardag. Hela la familia ska dit så brukar bli rätt trevligt när alla hjälps åt. Ju fler vi är desto fortare går det ju också:S


Har i sett mina Mårbacka så stora de blivit! Så fina!

Hej lördag!

Hur mår ni och vad har ni för er idag? Vi är som sagt på väg och det blir en heldag hos mina föräldrar då vi ska måla och dagen avslutas nog med en god middag hemma hos dem!

Hoppas ni får en fin lördag så ses vi snart igen!

KRAM


10 kommentarer:

 1. Sett flickmatch 1-1, bra och rättvist... nu slappa sedan trädgårds-fixa, en bra dag helt enkelt! : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lät som du också hade en bra dag!! Hoppa hela helgen också varit det:)
   Kram fredrika

   Radera
 2. Vad roligt med kalas=) Ser ut att vara en lyckad dag,kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är ju alltid trevligt och gott!! Hoppas du haft en bra helg du med:)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Hej! Vill bara säga att jag älskar att kolla in din blogg =)! Den ger mig så mycket inspiration och ni har ett fantastiskt fint hem med så många fina detaljer! Själv ska jag inreda ett allrum på övervåningen och trädgården och jag behöver alla tips som finns =)!!!

  Dessutom skriver du på ett sätt så man blir så glad, har haft många energitjuvar i mitt liv som skapar så mycket negativt... Vill omge mig med positivitet och det ger din blogg mig! Tack för det och ha en fin söndag. Kram Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh!! Tack snälla du för de orden! Blir så glad om jag inspirerar:) Hoppas du är av med dina energitjuvar och mer omger dig med tvärtom, de som ger energi! Är glad om gör det:)
   Hoppas din söndag varit bra! Kramar fredrika

   Radera
 4. Otroligt söta och hemtrevliga bider!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du!! Hoppas din dag varit bra!
   Kram fredrika

   Radera
 5. Vilka härliga bilder! En Mårbacka(eller flera) måste jag köpa i veckan. Kram Stina

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, de är ju så fina och skulle kunna tänka mig flera jag med:) Hoppas din helg varit bra!
   Kram fredrika

   Radera