lördag 6 juni 2015

Bara crazy daisy


Inte jättelätt att hitta denna söta lilla rosa blomman som är en rosa margaritas men så hittade jag den i min lilla stad. Eller "crazy daisy" som de berättade för mig att den också kallas. Och vem vill inte ha en söt crazy daisy:)


Så det blev några få blommor igår som jag sprang ut på lunchen och köpte. Bara lite längre ned på gatan där jag jobbar ligger "Lundins blommor" som har en liten mysig innergård med blommor och jag kunde ha lite blomplantering med tjejerna när jag kom hem. 


Och ser ni? Förutom den söta lilla karamellen som mumsar skumraket så är nästan hela uppfarten klar. Det är gången till vår stora entré som är kvar och sen ska allt fogas:) Hurra för det :)


Hihi! Hur gulligt är det inte med små söta korviga conversetassar:) 


Godmorgon nationaldagen!

Hur mår ni denna nationaldag? Vi mår bra. Har haft en så skön och mysig morgon här hemma och njutit av långfrukost. Lite för länge för nu måste vi sätta fart. Nationaldagen ska firas i målarkläder hemma hos min syster där huset deras ska målas om. Nu är det payback time till dem men brukar bli rätt  roligt. Hela kära familjen är med och hjälper till (och hjälps man åt går det ju mycket fortare:)) och det hela avslutas med grillkväll (som jag gjort en mycket god fänkålsgratäng till). Håller tummarna bara att det inte regnar för mycket :S 

Hur firar ni natonaldagen?

Önskar er en härlig dag vad ni än gör!!

KRAM


1 kommentar: