torsdag 11 juni 2015

Bara frukoststundBild från igår då jag åt frukost ensam (ingen av de övriga familjemedlemmarna som ville vakna när jag dukade fram) och då hinner man äta i lugn och ro och fota lite:) Idag däremot som vanligt. Alla runt frukostbordet med Elsa som alltid efter en stund hellre sitter i mitt knä och äter (borde verkligen får bort det beteendet:S) och medan jag försöker hålla hennes kladdiga händer borta från mig får jag i mig min egen frukost. Pju! Men man (läs jag:)) måste ändå älska kontrasterna och de här stunderna vi har på morgonen hela familjen innan jag åker till jobbet är ändå bra fina:)


Godmorgon!

Vaknade lite trött idag, tur solen skiner och det sägs att det ska bli en superfin dag! Elsa hade vakentid inatt och det gör en ju alltid lite trött och lite stressad när man där på natten tittar på klockan och inser att nu har vi varit vakna två timmar!! Gääääsp! Där tog sambon över och fick henne till slut att somna. Tur hon ändå är snäll och mest bara ligger och vrider och inte väckte Wilma som låg bredvid henne. Ja, hela familjen i samma säng inatt, trångt och mysigt:)

Nu ska jag pussa min familj och bege mig till jobbet!

Önskar er en fin torsdag så ses vi lite senare!


1 kommentar: