fredag 5 juni 2015

Bara godmorgon från sovrummetGodmorgon från sovrummet! Från min lilla sida iaf:)


Lite tidningar, handkräm och Wilma så fab på bild:) Hm, har många foton framkallade på Wilma men på Elsa? Dem kan jag nog räkna på ena handen.. Min lilla karamell, det måste jag ju ändra på. 


Freeedag!

Så härligt med fredag! Är jag inte någon måndagsmänniska så är jag desto mer fredagsmänniska..haha! Vem är inte det:) Idag står det först jobb på schemat och ska på vägen hem handla för att kunna äta gott från grillen ikväll. Vädret ser mycket lovande ut (härligt!! har det äntligen vänt nu?) så hoppas att jag kan tillbringa eftermiddagen i trädgården med tjejerna. Har inte många blommor i krukorna på altan (så här sen har jag adrig varit med det, men heller inte sommaren vill jag säga) så skulle kanske ta och fixa lite sånt.

Vi börjar med ett godmorgon iaf och jag ska snart cykla till jobbet!

Kram och ha en superfin dag!

4 kommentarer:

 1. Tack detsamma, verkligen vackra bilder jämt från ditt fina hem. : )

  SvaraRadera
 2. Underbart sovrum ni har!
  Vi ska ju renovera vårt så småningom:-) Men nu bygger vi hall så all fokus ligger ju där:))
  Ha en underbar dag!
  O Wilma är ju bara underbar på bilden!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 3. Så himla mysig fredag!!! kram

  SvaraRadera