tisdag 30 juni 2015

Bara godmorgon och lekstugaGodmorgon med bilder från tjejernas lekstuga. Som numera används flitigt så känns som ett bra projekt av oss (eller mer av sambon som byggt den;)) den här våren.


 Elsa städar och donar:)Den lilla rosa byrån är ett fynd från tjejernas farmor :)
Det lilla köket blev så fint!


Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår bra. Sovit gott, ätit frukost och känt av lite värme ute så här på morgonvisten efter en morgonpromenad med Hubbe som bott här inatt. Härligt så och det sägs ju att veckan nu ska innehålla mycket sol och värme. Underbart då vi planerat en grillkväll med vänner imorgon och att det till helgen får bli ett par dygn i sommarstugan. Äntligen! Tänk att det skulle hinna bli julimånad innan det skulle bli en fin sommarhelg i där. Längtar! Men nu ska jag skjutsa hem Hubbe och sedan blir det jobb.

Hoppas ni har får en härlig tisdag! 

KRAM

13 kommentarer:

 1. Du annars inte va glad jag är att du är tillbaka. Jag har varit så orolig att det hänt dig något när du annars skriver så ofta

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla fina du!! Du anar inte hur glad jag blivit av de hälsningar jag nu sett kommit. Lite svårt att förstå att det faktiskt är några stycken som kikar in här och ska inte ta någon paus i fortsättningen utan att säga till först:) Hoppas du och dina nära mår bra!! Många kramar och tack än en gång för din omtanke! fredrika

   Radera
 2. Svar
  1. Tack snälla du!! Kram fredrika

   Radera
 3. Godmorgon:-) och välkommen tillbaka! Fina bilder från en jättefin lekstuga. Ha en fin dag. Kram/Marie

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Och tack snälla du! Så glad jag blir av era hälsningar! Har saknat att kika in till er:) Ha en jättefin dag, kram fredrika

   Radera
 4. Men så fint! Vilken dröm att få leka i!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla du! Så glad jag blir :) Och tjejerna verkar trivas att leka där:)
   Kram och ha en fin dag!

   Radera
 5. Jag är också jätteglad att du är tillbaka! Du är en av mina favoriter och en stoooor inrednings-inspiratör! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack snälla du så glad jag blir!! Vilken komplimang! Jag är också glad att vara tillbaka, har saknat att kika in till er:)
   Kram Fredrika

   Radera
 6. Mitt inlägg ifrån mobilen krånglade förut och det gick aldrig att skriva klart. Jag är iaf väldigt glad att du är tillbaka <3

  Många kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack fina fina du <3

   Radera
 7. Wow vilken underbar lekstuga,vilken dröm:) kram

  SvaraRadera