måndag 8 juni 2015

Bara haft en kväll i trädgården
Helt underbar trädgård hemma hos Simplicity-Jannice som ni hittar till här  Lummigt på ett så vackert sätt. En sommarplan jag har är att fortsätta ge min trädgård lite kärlek efter att vi är klara med framsidan. Påbörjade lite smått förra sommaren och ett resultat har slagit ut redan. Pioner från an av pionbuskarna jag planterade, så fina och vill ha fler pionbuskar kände jag direkt:)


Fullkomligt älskar den lummiga rabatten man ser där. Precis så vill jag ha mina rabatter jag har på vardera sidan om altan med olika perenner i form av buskar, gräs och blommor. 


Så tills min trädgård inte ser ut som en stor arbetsplats så får ni njuta av den här vackra trädgården :)

Gokväll!

Ett sent inlägg blev det idag. Men har faktiskt haft (den första tror jag för i år) en kväll ute i trädgården. Dörren har stått på glänt ifall någon av tjejerna vaknat och om än det varit lite kyligt så har det känts som sommar. Det blommar lite varstans i trädgården och sambon är snart klar med stenläggningen och vi kan alltså snart börja med det roliga trädgårdsjobbet (enligt mig iaf:S). Sambon var iväg idag och köpte hem thujabuskar som vi har börjat plantera och till helgen ska vi iväg och köpa på oss lite andra buskar och perenner. Så roligt ska det bli!

Och annars idag då? Jobbat långdag som avslutades med en alldeles för stor sommarglass (tur det snart är midsommar för fusket börjar dugga tätt:S) och jag har sålt iväg vår barnvagn till en gullig tjej som väntade sitt första barn. Åhh! Nästan så jag blir avis. Tyckte nyss jag köpte hem vår första vagn när jag väntade Wilma och jag provkörde den hemma i vardagsrummet i den lilla tvåan vi bodde i då:) Så mysigt den tiden var! Vilket det ju såklart är nu också:)

Nu ska jag titta ifatt andra intervjun med prinsen och hans Sofia som visades ikväll!

Hoppas ni haft en bra måndag!

Kram på er! 

2 kommentarer:

 1. Makalös trädgård verkligen!
  Jag var ju på föreläsningar igår om Feng Shui både inne och ute... Jösses vad jag drömmer om en vacker trädgård:-)
  Men man får ju börja i ett hörn och jobba sig framåt. Vi har dessutom 2000m2 att jobba med, så det går inte att ha det helt perfekt.
  Är dock ganska nöjd med min köksträdgård som snart är klar:)
  Ha de fint!
  Kram Anna

  SvaraRadera