fredag 12 juni 2015

Bara ha examensdagFler bilder från när jag och Wilma plockade blommor tidigare i veckan får starta denna fredag. 

Hur vacker är inte vår svenska sommar?


Det älskades att plocka blommor och springa som en frisläppt kalv på grönbete på sommarängen. Och inte helt otippat när det kommer till en treåring så var blomman ovan mest poppis (om vi nu kan kalla den blomma), tussilagon när den virvlar för vinden. 


Godmorgon!

Idag har vi examen och student för alla skolbarn i min lilla stad. Och T ska ta med tjejerna upp på stan för att se min brorson ta sin första examen. Nils min lilla plutt (som egentligen inte alls är någon liten plutt längre), mitt första syskonbarn går ut ettan! Hängde inte med på den alls. Så jag ska ta en tidig lunch från jobbet och kila ned till vår stora vita kyrka och vara med där iaf och få krama på honom utanför. Gråta en skvätt kommer jag ju också göra när de spelar "Den blomstertid" i kyrkan". Åh, blir så blödig! Men det är ju så vackert med alla förväntansfulla sommarbarn och allt runt i kring. Och sen när de andra går hem till examensbarnet och äter lunch, jordgubbstårta och njuter av sommarlov då jag går jag tillbaka till jobbet:S (kanske lite orättvist va?).

Så nu ska jag plocka fram klänningar till tjejerna, börja duka fram frukost och ta dag i denna examensfredag. En riktigt härlig dag tror jag det blir! Tokvarmt ska det visst också bli, tummen upp för det:)

Hoppas ni också får en härlig dag! Någon mer som kanske också har examen idag? 

KRAM


6 kommentarer:

 1. Svensk sommar är... det finns inte ord egentligen eller så finns det trehundratusen ord... : ) Men du fångade den på bild.

  SvaraRadera
 2. Hej. Hoppas det inte hänt något,länge sen du skrev något nu. Kram/Marie

  SvaraRadera
 3. Saknar dig, hoppas det inte hänt något :(

  KRamar

  SvaraRadera
 4. Tittar in här varje dag och saknar dina fina bilder och inlägg:( Hoppas allt är bra med dig och de dina!!
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Men åh, vilka ljuuuvliga bilder på ditt stora hjärta, underbara!

  Hoppas allt är bra med er, var ett tag sedan detta inlägg..
  Puss och kram snygging!
  Catta

  SvaraRadera
 6. Undrar var du tagit vägen någonstans?

  SvaraRadera