måndag 29 juni 2015

Bara hej!


Hej på er!


Bilder från ikväll då vi hade min föräldrars Hubbe här på besök.


Och en sömnig Elsa som var redo för nattning.Älskade lilla jamastjej


Hej! 

Det här var inte meningen. Det här alldeles för långa uppehållet här på bloggen, inte meningen alls. Men det blev så och ibland behöver det få bli så. Men jag mår bra och vill varmt tacka för de fina hälsningar jag fått sedan sist. Glad jag är över er som kikar in här på min blogg och att ni lämnar ett litet avtryck:) 

Så en liten kvällshälsning från mig där jag sitter och kikar på Wallander. Men vi ses imorgon, jag har förberett med bilder från tjejernas lekstuga:) 

Jag hoppas ni alla mår bra och även ni hade besök av sommaren och värmen helgen som var. Äntligen och helt underbart var det!

Kram på er alla!

   


7 kommentarer:

 1. Kul att höra från dig igen:)/ Caroline

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!:) Känns roligt att kika in här igen:) Kram fredrika

   Radera
 2. Ser mysigt ut!

  Kram Pernilla

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, nu är kvällarna sköna och det är mysigt att kunna var ute så länge :)
   Kram fredrika

   Radera
 3. men tulle Elsa!! så tröttis och fin i pyjamasen! david försöker natta vår tös men av skriken som hörs ut på balkongen verkar det gå sådär! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hihi! Ja, visst är det så gulligt och mysig med små tröttisar :) Det vet ju du som har en hemma hos dig också. Hoppas ni alla mår bra och att hon somnade till slut:) Kram fredrika

   Radera
 4. Hej! Och vad skönt att få höra av sig igen.. Trodde de hade hänt något.. Men skönt att det inte var så... Skönt att se dig skriva igen:) Men jag vet.. Ibland blir det uppehåll.. Kram

  SvaraRadera