onsdag 10 juni 2015

Bara kvällens vy


Kvällens view:) En sambo som lägger sten i kvällssolen. Kan det bli bättre?:S! Han är iaf så duktig och är mycket tålmodig mot sin sambon som inte kan låta bli att lägga sig i om vart stenen ska sluta eller hur långt den ska gå ut:S Viktiga saker det där ju och jag kan inte låta bli att lägga min åsikt om både det ena och det andra:) I bakgrunden ser ni vart vi har våra pallkragar och nästa projekt blir att göra en ram runt de tre och lägga grus i. Blir så snyggt tycker jag:) Och visst är det så, mitt i ett projekt så kommer man på tusen andra projekt man vill börja med? Iaf är jag så (inte alltid min sambo som istället suckar lite…haha).


Rhododendron som tagit sig fint efter förra årets klippning. Nu ska den bara växa till sig och bli snygg:)


Hej på er!

Hur mår ni? Här mår vi bra och tycker det är så vansinnigt skönt att sommaren har kommit. Efter jobbet cyklade jag till syrran där tjejerna satt i en plaskpool med sina kusiner och badade. Hade så kul och ville aldrig kliva ur. Så mycket enklare allt bli på sommaren, eller hur? Sen fick vi grillat att äta där på deras altan innan vi begav oss hem. Mysig eftermiddag:) Och nu har vi en skön kväll, bra fint det!

Hoppa ni haft det lika sommarfint ni idag!

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar