tisdag 9 juni 2015

Bara längs med vägen blommor


Idag när jag kom hem från jobbet och vi hade ätit hamburgare som sambon hade gjort och grillat (och som vi åt på altan i solvärmen, så efterlängtat!) så cyklade jag och Wilma iväg och plockade oss lite längs med vägen blommor. Hur lyxigt och mysigt är inte det. Färska doftande blommor och lite tid tillsammans med sin stora tjej som tyckte det var supermysigt:) 


Precis så där stökigt som det ska vara med lupiner, hundkex och midsommarblomster.Så nu har vi första "längs med vägen" buketten på bordet. Doftar sommar!

Gokväll!

Så jag har haft ännu en härlig dag efter jobbet. Man blir ju bara så pigg och glad av detta och jag vill inte gå in på kvällen. Så efter jag nattat tjejerna gick jag ut igen i kvällssolen och fortsatte rensa i rabatter medan sambon la sten. Kommer bli så bra när det är klart! Men nu är vi inne och jag tror sambon har slagit på en film så ska slå mig ned i soffan jag med och hoppas det är en bra en.

Hoppa ni haft en lika solig och skön dag jag haft här!

KRAM


1 kommentar: