tisdag 2 juni 2015

Bara med i Rum hemma


Har några nya tidningar som jag inte hunnit bläddra i ännu som bara ligger och väntar.Bland annat Rum hemma som jag faktiskt själv syns i :) Blev kontaktad av dem för ett tag sedan och hade nu nästan glömt bort det men fick för ett par dagar sedan en liten hint på instagram att jag var med det här numret så var ju tvungen att köpa hem tidningen:) Fixa sommarfesten är temat där jag alltså är med och ger mina tips:)


Och där har ni mig:) (med vinglaset i högsta hugg..haha) och mina tips på hur jag ordnar en lyckad fest i sommar. Hoppas verkligen sommarvädret kommer snart så jag kan leva upp till mina tips. (Om inte annat så tipsar jag även på hur man kan ordna en lyckad sommarfest inomhus;))

Godmorgon!

Tisdag har vi vaknat till och jag tycker det är rätt skönt att ha passerat måndag. Har nog sagt det förr men är ingen positiv måndagsälskare jag inte:S Men nu tisdag alltså och vi har rätt så fint väder också. Härligt!

Så nu cyklar jag strax iväg och önskar er en fin dag!

KRAM


2 kommentarer: