torsdag 4 juni 2015

Bara mumsa jordgubbar


Redan torsdag och myss mumsade jag jordgubbra, bläddrade i trädgårdstidning och pratade med syrran i telefon :)


Dessa söta goa röda gubbar, mmm:)


Hej på er!

Vilken fin dag det varit! Tur man jobbat långdag på jobbet så man fick njuta av den genom fönstret..haha! Men sprang ut på lunchen för att köpa mig en sallad och det var bra skönt ute då. Och när jag cyklade hem doftade det "längs vägen blommor" och nyklippt gräs:) Tror minsann hela kvarteret passade på att klippa när det äntligen blev en dag som liknar sommar. Så när jag kom hem hann jag vara ute en pytteliten stund iaf innan Wilma frös och vi släpade in fikat och åt jordgubbar och glass inne istället. 

Nu ska jag kika ut och kolla hur det går för T som även denna kväll ägnar den till att lägga sten. Sååå duktig och det är inte så mycket kvar nu vilket känns så bra. Så vi kan ta tag i "gräva upp buskar och plantera nya" istället. Ska bli så skönt när allt är klart:)

Hoppas ni haft en bra och har en fin kväll!

KRAM 

2 kommentarer:

 1. JA vist var det härligt med lite sol! Det har vi inte varit bortskämda med!
  En härlig kväll önskar jag dig!

  SvaraRadera
 2. Såååå gott!
  Ha en fin helg!
  Kram Anna

  SvaraRadera