onsdag 3 juni 2015

Bara så lyxigt snyggt


Wow! Vilket snyggt kök och fick jag ett nytt stoort hus (drömmen är ett stort sekelskiftshus och drömma får man ju:)) idag så skulle jag göra något liknande detta :) 


Marmor mot svarta luckor. Så snyggt!!


Föll för de svarta detaljera som jag själv ofta tycker bli för hårt mot vitt men här tycker jag bara det var stilrent och lyxigt snyggt! 
Snygg vägg fylld med böcker. Se vad små medel kan piffa upp ett vitt badrum. Stor grön blomma och spegel med guldram.Så soft och behagligt rum men känns ändå så lyxigt. 


Skymtar en snygg wic och en fint sovrum:) Så fint! Och gillar någon skrivbordet så vet jag att Ikea har en liknande i sin beståkollektion:)

Fler bilder hittar ni här

Hej vänner!

Hur mår ni? Jag har precis slagit mig ned i soffan för kvällen. Idag har jag haft en eftermiddag med Elsa  när jag kom från jobbet. Wilma hade åkt iväg på utflykt med farmor och T gick direkt ut och fortsatte lägga sten så jag och Elsa tog cykeln och trampa iväg till affärn och stannade till en liten stund hos kusinerna. Fint väder men som det blåser ute! Hos er också? Gör det inte jätteskönt ute så sluta blås och ge oss mer värme och sol. Inte förrän då är jag helt nöjd..:) 

Nu ska jag se vad tv´n visar ikväll!

Hoppas ni haft en bra dag, vi ses imorgon igen!

KRAM

1 kommentar:

  1. Varmt och sol hela dagen här men storm, frisyr har vi ingen idag, den blåste bort och iväg. : )

    SvaraRadera