måndag 1 juni 2015

Bara se Prins Carl Philip och Sofia
Ikväll klockan åtta (alltså alldeles alldeles snart) tänker jag inte missa intervjun som Tilde de Paula ska göra med Prins Carl Philip och Sofia. Precis som jag inte vill missa deras bröllop nästa lördag. När Kronprinsessan Victoria gifte sig med sin Daniel befann jag mig i Malmö med mina tre bästa tjejer och vi hade bubbel i glasen och suckade åt alla vackra klänningar. Detta bröllop kommer säkerligen bli sagolikt vackert det med (dock utan bubbel med mina festliga vänner) och ikväll ska det bli så kul att höra deras story och planer inför bröllopet :) Någon mer som tittar?

Gokväll vänner!

Så jag har slagit mig ned i soffan och är så måndagstrött idag så blir så skönt det här! Och tänker inte babbla mer för nu börjar vilketn minut som helst:)

Hoppas ni har en bra kväll!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Yes, jag tittar, och i pausen kollar jag bloggar ;)
  Sofia och prinsen träffades faktiskt genom en av mina närmsta vänner, en sommarkväll i Båstad, så utan min vän C hade de förmodligen aldrig setts och inte varit tillsammans idag. Lite kul tycker jag :)

  Så fint ni får på framsidan, supersnyggt!

  Kram och ha en fortsatt mysig kväll i tv-soffan, nu börjar det här igen,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Ska inte heller missa bröllopet!!

  SvaraRadera
 3. Såklart att jag tittade. Så fina de är tillsammans. Kram Susanne

  SvaraRadera