söndag 7 juni 2015

Bara söndagskväll


Denna mörka choklad som jag egentligen är såå less på. En stor godispåse med lösgodis hade varit väääldans mumsig ikväll..haha! Men istället alltså lite mörk choklad denna kväll hemma hos mig:)

Gokväll!

Hur mår ni? Jag mår bra men är såå trött ikväll, ögonen går i kors nästan:S Vi har ju målat syrrans hus i helgen och har i princip bott där denna helg. Hem för att sova sent igårkväll för att åka tillbaka idag och fortsätta måla, måla, måla. Men så fint det det blir! Vitt, vitt, vitt och nästan två lager färg hann vi måla på deras stora 1 1/2 plans villa innan färgen tog slut. Så fort det kan gå bara man är många. Jag målade igår och idag tog jag hand om de sex kusinerna som såklart också hängt med oss denna målarhelg (hade man kommit och hälsat på oss hade man säkert tyckt att det varit en smärre kaos med alla oss målare,  ställningar, stegar, målarburkar, och alla de små kusiner som sprang runt lite överallt:S) och måste erkänna att jag nästan föredrar att måla en sån här helg..haha! Det gick väldigt bra men hände det någon liten olycka eller liknande så lovar jag att typ allt hände samtidigt och jag hade önskat mig några extraarmar. Eller att alla barnen inte var utspridda på de tre våningarna de har:S

Men det har vi gjort denna helg. Haft en mycket trevlig målarhelg med min kära familj och nu ska jag avsluta den med en film och förmodligen äta alldeles för mycket mörk choklad som jag egentligen inte vill ha..haha!

Hoppas ni haft en bra helg var ni än haft för er!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar