tisdag 30 juni 2015

Bara varit till trädgårdshandelnIdag när jag kom hem tog vi med oss tjejerna och åkte till en trädgårdshandel som ligger strax utanför vår lilla stad. Behöver fylla på en del rabatter där vi grävt ur och tagit bort sånt vi inte vill ha.


Och då får man äta glass :) 


Och när vi kom hem sedan grävdes och planterades det. Så himla skön eftermiddag och kväll, det kom lite sommarregn men annars bara så skönt! Bara älskar att sommaren äntligen verkar vara här och skulle kunna vara ute hur länge som helst. Alla dörrar står öppna och det är bara så härligt! Så fick lite nytt i krukorna och i rabatten ikväll. Och om ni undrar varför jag har kvar olivträdet som ser mer dö än levande ut så har det kommit nya skott. It´s still alive! Haha! Så ger den en chans till (eller mig som förmodligen tagit död på den en gång redan..haha)


Gokväll!

Hur mår ni? Här mår vi fint :) Har kikat på allsång och nu spelas det fotboll på tv. Tydligen en jättebra match där laget varit jätteduktiga och tagit sig så långt! Hm, är alltså inte så värst intresserad men visst hejar jag på det unga svenska laget som tagit sig till final:)

Hoppas ni har en bra kväll, jag ska nu bläddra i ny Plaza som följde med hem från Ica:)

KRAM3 kommentarer:

 1. Så fint i er trädgård och i krukor. Kul att se trädgårdsinspo. Stora tjejer hos dig nu och så fin lekstuga de har fått. Kram Suss

  SvaraRadera
 2. Godmorgon :) Är ju så härligt att vara ute och fixa. Får se om jag hinner ut idag och göra fint.
  Kram och ha en fin dag

  SvaraRadera
 3. gud vad töserna börjar bli lika varandra nu! <3

  SvaraRadera