måndag 1 juni 2015

Bara visa lite framsidaVi kanske skulla ta oss en kik på framsidan. För är det någon av oss här hemma som inte haft någon sovmorgon eller tagit det lugnt inne medan det ösregnat ute, utan utan istället jobbat hela helgen med framsidan så är det min sambo (och vår duktiga vän Fredda som hjälpt oss). Så duktiga har de varit!! Och om någon är nyfiken att kika hur det såg ut innan så kikar ni här

"Vill du läsa min Bamsetidning?":)

Nu är alla gamla plattor borttagna och allt som växte framför fönstren är bortgrävt. Ny sand och nytt grus är ditlagt och tillplattat (enkelt uttryckt:S) och istället läggs ny sten där nu.  Lite så här ser det ut så här långt. Ni ser en mindre plätt där vi ska ha små sten och där sedan krukor, en större blomlåda och något mindre snyggt träd (tips mottages gärna:)) ska på plats. Även garagedörren ska bytas ut och lampor på väggen ska dit.
Wilma, som fått favoittidningen "Bames för de yngre", kollar in hur det går.


Stenen vi valt är en ljusgrå variant med storlek 210x140x50mm. 

Så en kik fick ni efter allt prat om denna framsidan här inne på bloggen och lite det här som har störst fokus just nu här hemma. I veckan fortsätter sambon att lägga sten även under carportetn och gången till vår stora entré´. Sedan ska taggbuskarn om varje sidan om uppfarten bort och nya buskar planteras. Så en hel del kvar men vi är en bit på väg iaf. Hurra för det:) 

Och nu hinner jag inte skriva så mycket mer för dags att åka till jobbet. I spöregn! Hur mycket kan det regna egentligen?

Så godmorgon säger jag och önskar er en fin dag!

KRAM


3 kommentarer:

 1. Men va fint !! Det där kommer ju bli toppen!!

  SvaraRadera
 2. Fint blir det ju, det märks redan nu! : )

  SvaraRadera
 3. Snyggt de blir då!!!
  Men du..ett mindre snyggt träd, de kan ju tolkas lite olika hahahaha ;)
  Kram Camilla

  SvaraRadera