måndag 13 juli 2015

Bara bananplättar och trädgårdsinspo till middag
Kvällens middag och så värst piffat och fint det var då:S Men är jag ensam hemma så trivs jag när det får vara så här, sån är jag :)


Bananplättar med skivade jordgubbar direkt från våra pallkragar och vispad grädde. Mmmm så himla gott!Och ett gäng trädgårdsböcker jag lånat av min svägerska. Har en en del tomma "plättar"  i trädgården som behöver fyllas ut med något fint. Gärna något som blommar lite senare på sommaren för min erfarenhet säger att det inte blommar så värst mycket hos mig då det mesta blommat över:S Tips mottages gärna:)Hej på er!

Hur har ni det? Solen kikade fram ikväll så när jag kom från jobbet så tog jag mig en sväng i trädgården innan jag gick in och gjorde mig mina plättar:) Så fint ute och så skönt med lite kvällsol efter en lång dag på jobbet. Börjar längta till semestern nu ska jag erkänna men det är ännu ett tag kvar för min del så får njuta av dessa kvällar istället. Men den som väntar på något gott:)

Nu ska jag ta mig till tvättstugan, dags att få bort tvätten så bänken får komma fram och lufta sig lite;) Hoppas ni har en skön kväll så hörs vi imorgon! 

KRAM


2 kommentarer:

  1. Men så härligt...låter som en mysig kväll!!

    SvaraRadera
  2. Hej jag har också problemet att de är mindre med blommande blommor på hösten. Men
    silverax har jag med vinröda blad och de blir stora och vackra med små små vita blommor på vajande långa stänglar.

    Camilla

    SvaraRadera