onsdag 29 juli 2015

Bara bullbakIdag har det bakats bullar. Inte mycket som slår nybakta bullar som fortfarande är ljumma. Mumsigt :)


Och så ser ni väggen jag målat om (som jag tror skymtat tidigare här på bloggen) och det blev ingen färgchock..haha! Men vi det här laget känner jag mig själv. Har ju några gråa väggar här hemma (i sovrummet, tv-rummet och tvättstugan) och trivs med dem så det fick bli en ljus ljus grå så kommer jag nog trivas länge med denna. Nu ska bara någon tavla upp på väggen ovanför beståskåpet (som alltså fick hitta tillbaka till sin plats den hade när vi flyttade in, den gjorde sig så bra där) så blir det ännu bättre.
Gokväll!

Hur mår ni? Jag mår bara fint, alldeles för mätt bara efter att ha ätit någon bulle för mycket:S Det har alltså bakats bullar idag och det blev ett riktigt bullstök skulle jag säga med tjejerna som skulle vara med överallt. Wilma går ju bra men den lilla, hon är mer lite av en förstörare..haha! Men inte lätt ju att vara liten och vilja göra som storasyster hela tiden. Och sambon har rivit lite i inredningen i vår wic och istället satt upp några nya hyllor och hägnen (jag menar det ösregnade ju ändå idag också så ett litet projekt kunde vi ju dra igång:S). Och det blev jättebra. Ska ta och röja där inne nu då kaoset som var i var wic nu istället ligger på vår säng. Inte så mysigt alltså men har passat på att rensat bland vår kläder och det känns så bra. Riktigt fräscht och fint blir det där inne. 

Så nu ska jag sätta fart. Hoppas ni haft en bra dag!

KRAM3 kommentarer:

 1. Så duktig du är som bakar bullar!
  Jag bjöd mamma o pappa på fika idag när de kom o hämtade upp lillfian, men inte var det jg som hade bakat det vi hade ... Nä, det hade ju mamma själv gjort ;-) Tur jag hade det i frysen;-)) Inte så att jag inte kan, men tycker inte det är så roligt helt enkelt.
  Fint det blev med nya väggen!!
  Ha de gott!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 2. Mumsigt med nybakade bullar :)

  SvaraRadera
 3. Så fin väggen blev! Ljusgrått är himla snyggt, passar ju till allt:) Kram

  SvaraRadera