fredag 24 juli 2015

Bara fredag och börja nedräkning


Blev så nöjd med min lilla ommöblering här hemma. Nu vill jag som sagt att vi skaffar oss ett nytt soffbord, ny lampa att ha på hyllan, två mindre snygga sidostolar till soffan och lite nya kuddar. Hm. det ena leder alltid till det andra:S 


Fredagsblommor fick bli en liten spretig bukett från trädgården :)


Mitt snyggskåp made by min T:) Och jag (tror) att jag har bestämt mig för att det ska dit knoppar. Blir så mycket enklare att öppna då:) Och så ska skåpet få flytta in i vardagsrummet, där kommer det passa fint.
Så just nu denna morgon ser det ut så här :)

Godmorgon!

Hur mår ni idag? Jag mår så bra, njuter av att det är fredag och familjen kommer hem idag. Dessutom är det idag endast 1 vecka kvar tills jag går på semester. Å så skönt det ska bli! Äntligen börja jag räkna ned:)

Men idag blir det jobb och bäst jag åker snart då denna dag börjar med ett kundmöte. 

Vi ses snart igen, hoppas ni får en riktig sommarfredag:)

KRAM
7 kommentarer:

 1. oj vilken sen sem du har i år. ja hade tidigt verkligen inte min grej så känns som ja ingen haft o nu är det jobb helg för min del men går bra när man väl är där är där .
  Ha en fin helg kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, i år blev det lite väl sent. Men valde det framför tidig då jag ju ändå var mammaledig fram till 4 maj och med vädret som varit denna sommar så har det känts helt okej att ha det framför sig. Tror på en varm och skön augusti:) Hoppas du har en bra jobbhelg!
   Kram fredrika

   Radera
 2. Snyggt du har det hemma. Mjuka fina färger.
  Härligt med nedräkning:)
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Så glad jag blir! Och ja, känns så skönt, bara fem arbetsdagar kvar på måndag :)
   Hoppas du har en bra kväll! Kram fredrika

   Radera
 3. Superfint det blev efter ommöbleringen :) Ja det var ju fint innan också ;-) Trodde jag var sist med att gå på semester igår men du är också sen. Önskar dig och din familj härliga veckor framöver.

  Kram Fia

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Ja, tänk vad lite nytt kan göra och man förstår knappt hur man kunna haft det på något annat sätt..haha! Ne, i år tror jag att jag är sist bland många, men känns helt okej. Jag hoppas på en varm och skön augusti :) Tack detsamma till dig och de dina!
   Kram fredrika

   Radera
 4. Hejsan!
  Har du någon närbild på de hyllorna bakom som sitter på väggen? Håller på att gör om lite hemma och är nog sugen att fixa något liknande. Tack för en trevlig blogg:)

  SvaraRadera