måndag 27 juli 2015

Bara godmorgon måndag


Det var inte bara regnigt och grått i helgen :) Fram till eftermiddagen hade vi i lördags riktigt soligt och skönt så tjejerna hann springa ut i trädgården innan vi cyklade iväg på utflykt och Wilma kunde konstatera  att körsbären blivit röda sedan de kommit hem från Öland.


Mm, röda (och lite sura:S) körsbär har vi alltså just nu i trädgården :)


Även lilla jag vill också ha och får hjälpa av pappans hand :)


Godmorgon måndag!

Så var det måndag igen, har ni sovit gott? Det har vi här hemma, peppar peppar men just nu vaknar ingen av tjejerna supertidigt på morgonen vilka jag tackar för. Det här "vi vaknar och startar dagen klockan fem" som Wilma länge gjorde är ju ingen höjdare alls:S Och hemma hos oss betyder det denna vecka att hela familjen är hemma och det är min sista jobbvecka innan min semester börjar. Som jag tjatar men det känns så skönt att det är min tur nu. På jobbet har ju flera redan kommit tillbaka från sin semester men känns rätt bra att jag då har min framför mig..haha! Och augusti kommer bli underbart skönt tror jag;)

Så ska ta och packa ihop nu för att åka till jobbet och hinna pussa lite på familjen. 

Hoppas ni får en bra dag så ses vi snart igen!

KRAM

2 kommentarer:

 1. Oj, vilket perfekt val av semestertid (i den mån du nu valde, haha). Veckorna som gått har ju verkligen inte varit roliga!

  Vad härligt att kunna plocka körsbär så där på tomten! Vi köpte ett bigareau-träd igår. Nu får vi se hur länge det dröjer innan det levererar.

  Kram Lena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Lena! Och visst måste jag prickat in rätt denna sommar :) Nu var det inte riktigt eget val men mellan tidig och väldigt sen så var ändå det här bättre när jag ändå var mammaledig till majmånad. Och verkar kanske bli en riktig fullpott:) Å så gott med bigareau! Hade jag också valt om jag bestämt träd, de blir ju lite sötare. Hoppas du får en fin dag!
   Kram fredrika

   Radera