onsdag 22 juli 2015

Bara godmorgon


Godmorgon!

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en klubbad säl..haha! Precis som att kroppen fattar att nu jädrar passar vi på att sova när tjejerna är borta och vi nu kan. Såå skönt! Och jag som hela mitt liv alltid vaknat till flera gånger om natten är det ju inte klokt vad skönt det är att nu sova heeeela natten. Får tacka mina barn, för det är sedan de kom jag sover så bra när jag väl får:S

Så jag har startat denna morgon med att måla ett lager på väggen och sedan fick det bli en stor fruktbomb, en stor kopp kaffe och nyhetsmorgon till frukost. 

Vilken start på denna onsdag, sånt man kan leva med :) Ha en riktigt härlig onsdag så ses vi snart igen, nu är det snart dags att  lägga lite make i ansiktet bege mig till jobbet:)

KRAM 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar