onsdag 1 juli 2015

Bara ha onsdagVisst har ni hört att det ska bli brittsommar idag och ett par dagar framåt? Gu så härligt! Och så passande när det ska komma vänner hit ikväll för att äta gott och ha trevligt. En bra sommarkväll är vad det kommer bli:)


I söndags hade vi det också somligt och varmt. Då Elsa karamellen var så himla söt i sin solhatt och vi var ute hela dagen och fixade i trädgården innan jag och syster for till Sthlm för att hälsa på en liten söt nyfödd Bill. Åh fin han är och så mysigt att hälsa på min vän Karin som nu alltså blivit mamma!

´

Jaaaa! Det ska vara sommar idag:)

Nu ska jag pussa de mina här hemma och sen åka till jobbet!

Hoppas ni får en solig onsdag!
KRAM


2 kommentarer:

 1. i vanliga fall hade jag njutit, men med vår lilla bebis oroar jag mig mycket för hur hon ska klara värmen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag förstår dig helt! Förra sommaren var ju Elsa lite när det var så varmt så det var skuggan som gällde och vatten om det behövdes. Försökte hålla det svalt inne också så kunde vi vara där också emellanåt, det brukar vara himla skönt för dem.
   Kramar Fredrika

   Radera