söndag 26 juli 2015

Bara haft söndag


Ännu en regnig och riktigt tråkig dag vädermässigt. Solen sprack fram för en pytteliten stund på eftermiddagen och vi kastade oss ut från fikat vi dukat fram men hann inte mycket mer än ut förrän vi fick gå in igen och skåda ännu ett skyfall:S Så blev till att tända ljusen idag med och duka en god middag inne.Wilma har söta små bestick från märket Sebra som ni bl.a. kan hitta hos Miniroom.


Hej på er!

Blev ett sent inlägg idag men vi det har varit full fart hela dagen. När vädret ändå var som det var idag bestämde vi oss för att åka till stora Ikea efter frukost för att handla lite saker till vårt dressingroom vi pratat om så länge. Vi hann ångra oss både en och två gånger när vi var där..haha! En regnig löningshelg, ja ni kan ju tänka er. Not so fun en ledig dag.. Men vi kom iaf hem med det vi skulle och en byrå och lita annat har byggts ihop men vår wic ser ändå ut som en enda stor röra då det fortfarande fattas några saker innan allt är på rätt plats. Hurra vad roligt när allt blir klart som man tänkt sig;)

Så efter vår lilla tripp till Ikea och bygge av möblerna så har vi myst här hemma. Spelat spel med Wilma  och fikat både en och två gånger. Det måste man ju regniga dagar som denna:)


Men nu tar jag kväll så ses vi imorgon!

Kram kram!
1 kommentar: