tisdag 21 juli 2015

Bara flyttat runt lite
Som sagt så har det stökats runt här hemma senaste dagarna. För hur är det man säger "när katten är borta dansar mössen på bordet":S Bl.a. har jag länge tänkt att vi (eller mest jag, T bryr sig inte värst mycket;)) kan flytta runt sofforna i vardagsrummet och så blev det nu. Fint blev det och lite nytt känns det:) Dock behöver vi verkligen ett nytt soffbord nu vilket vi behövt länge men aldrig kommit till skott och bestämt oss för vilket, men nu alltså måste vi slå till på ett. Det här blev så himla pyttelitet.


Och med lite ljus tända och bra musik i högtalaren så åkte målarstället på ikväll efter jag slipat och jag har målat första lagret på väggen i köket. Blir så bra och det är så roligt att göra lite nytt. Risk för mersmak :)


Hej på er!

Hur mår ni idag? Jag mår bra och har haft en sådan bra dag. Efter jobbet blev det en mysig dejt med min lilla karamell Ellen 3 år. Å så mysigt det var! Blir ju inte så mycket tid till att bara få vara moster, oftast (eller typ alltid) är mina tjejer med men idag var det alltså bara hon och jag. Så vi har varit på stan och ätit pannkakor, shoppat i leksaksaffären och jag har fått höra en massa roliga tankar från en 3-åring. Hur mysigt som helst! 

Och nu snurrar kvällens Allsång på apple-tv och jag ska ringa T och höra hur han och mina tjejer haft det idag. Som jag längtar efter dem!

Hoppas ni haft det bra idag!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar