torsdag 23 juli 2015

Bara jordgubbar och körsbär


Klippte gräset när jag kom från jobbet idag och då är man ju värd en skål jordgubbar och körsbär som jag hann med att äta i kvällssolen :) 

Hej på er!

Kvällen bjöd alltså på gräsklippning:S Första gången för i år för min del;) Vissa sysslor hemma hos oss blir outtalat uppdelat mellan mig och T och gräsklippning har blivit en vilket inte är mig emot. Jag kryper hellre runt i rabatten och gör fint:) Eller målar väggar som egentligen inte alls behöver målas om men fint med lite nytt är det ju:S Och appropå väggen så ska jag nu flytta dit ett skåp som ska hängas upp där.  

Så hoppas ni har en skön kväll så ses vi imorgon. Då äntligen resten av familjen kommer hem. Det bästa med att vara ifrån varandra ett litet tag är ju att det känns så himla fint i kroppen när man ses igen:)

Kram på er!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar