söndag 5 juli 2015

Bara lekparkshängVilken dag vi haft! Jag har hängt med den här lilla bönan hela dagen i hettan :)


Och hennes storasyster såklart  :)


Jag och tjejerna satte våra barn i cykelvagnarna idag och begav oss på tur runt stan. Första stoppet var lekparken vilket var mycket populärt. Lilla Olle var såkklart också med men han sov sig igenom nästan hela lekparksvistelsen :S
Till slut mutade vi med glass så vi fick ta oss därifrån ett tag..haha!


Glass i stora lass är ett måste en sån här varm sommardag :)


Heej på er!

Vilken helg vi haft! Åh som jag njutit av sol, värme och min familj denna helg. Så mysigt har det varit och har varit ute nästan hela tiden. Suttit ute länge och bara njutit av de härliga kvällarna som helgen bjudit på och ätit och druckit alldeles för mycket gott. Dags att hitta träningsinspirationen…:S 

Nu ska jag se klart upplösningen på Morden i Sandhamn.

Hoppas ni haft en lika varm och härlig helg ni med!

KRAM

1 kommentar: