tisdag 28 juli 2015

Bara lite Elsas rum


Medan tjejerna satt i badet igår passade jag på att städa undan i deras rum och knäppte även av några bilder i Elsas rum. Så här kommer nu en bildkavalkad därifrån:) Är fortfarande så nöjd med tapeten Kaspar från Sandberg Tapeter. Känns som om den kommer få sitta ett tag. Korgen och gunghästen är från Netto och klossarna är från Miniroom (tror jag...).


Den röda lilla vagnen som är från när jag var liten (kanske någon mer än jag som körde runt på en sån där som liten?;)) är lika poppis hos Elsa! Stringhyllan fyndade jag på mammas och pappas vind och målade vit. Spjälsängen har vi tänkt byta ut till en riktig barnsäng efter sommaren då den börjar bli lite liten tycker vi.


Klosslåda från Ikea där jag sprayat taket rosa (var tidigare rött) och passar då mycket bättre in i hennes rum;) 


I stringhyllan inne hos Elsa ryms böcker, små söta askar och några söta små vänner som Lilla Kanin från Miniroom i mitten :) Askar från Netto och Sostrene Green i KöpenhamnDen stora Hemnesbyrån slukar alla Elsas kläder men snart ska även hon får en riktig garderob då jag saknar att kunna hänga vissa plagg som t.ex hennes klänningar. Men som sagt det får bli efter sommaren. Tavlan med kissekatten är från Miniroom.se 


Rosa söt träbil från juliasvitadrommar.se, väska från HM home och den lila asken som skymtar i hörnet är från Netto.


Stor rosa pompoms från Ikea, askar från Netto och och de små nötta skorna är från mig när jag var liten:)


Och tipitältet som syster gjort till Elsa, såå fint och de kryper gärna in där båda tjejerna med några böcker och stänger sedan om sig. Djuren på väggen är från HM home.


Här är jag på språng så blir inte många rader utan önskar
er en bra tisdag så ses vi snart igen!

KRAM


2 kommentarer:

 1. ljuvligt! härlig inspiration för när vi får hus och Estrid får ett eget rum!

  SvaraRadera
 2. Tjena snygging!
  Så fint så man smäller av har lillan det, ljuvligt flickerum :)

  Ha en go dag!
  Kram Catta

  SvaraRadera