torsdag 2 juli 2015

Bara njuta sommarkväll


Vi kom till sommarstugan ikväll. Å så mysigt! Tjejernas kusiner är här och de har så roligt ihop. 


Ellen och Wilma kollar in kvällsutsikten. Och sina kusiner som var nere på bryggan och badade:) 


Även lilla Elsa ville vara med :)


Gokväll!

Elle godnatt:) Just nu sitter jag på altan. Njuter som bara den av denna sköna sommarkväll. Och slåss mot myggen:S De kommer snart vinna och jag kommer gå in och lägga mig..haha! Men så skönt att komma hit efter jobbet. Vi har badat (eller iaf de andra har badat;)), åt grillat till middagen och sedan spelat spel med barnen. Mysigt värre och ska njuta det sista av kvällen nu innan myggen vinner:S

Jag hoppas ni också har det bra ikväll!

KRAM


2 kommentarer:

  1. Så underbara sommarbilder! Precis så som man vill ha det:)
    Kraaam Anna

    SvaraRadera
  2. Låter ju hur underbart som helst! Förstår att du trivs!!

    En härlig fredag önskar jag dig!

    SvaraRadera