tisdag 14 juli 2015

Bara små hjälpredor


Min lilla hjälpreda när det ska vattnas i trädgården:) Så fokuserad, men det gäller ju att träffa rätt;)


Och så den minsta lilla hjälpredan då med sin lilla vattenkanna. Så sött och somrigt:) För visst har vi haft sommar idag! Varmt och skönt var det när jag slutade jobbet så jag kunde njuta av sommar med mina tjejer hela eftermiddagen och kvällen, så härligt!
(Och så ser jag på gräset att T varit borta för länge, haha) 


Gokväll!

Hur mår ni? Här har jag efter vattning och nattning ägnat mig åt att titta på Allsång på skansen och nu firas Kronprinsessan Victoria på Borgholm. Öland som är så fint! Förra sommaren var vi där på semester i helt underbart väder och kunde njuta av sol och bad i flera dagar och jag längtar så till min semester nu. Många lediga dagar med familjen. Jag har väldigt sen semester i år men blir det en riktigt varm, skön och härlig sensommar så är det mycket välkommet för mig. Det borde ju det nu när sommaren började så kyligt, eller hur? 

Nu ska jag packa tjejernas väska inför morgondagen då det igen ska till sin farmor och farfar. Det är lite försmak på vardagen som börjar i september då både jag och T jobbar igen, tur det är lång tid kvar till dess:S

Hoppa ni haft en bra tisdag så ses vi imorgon!

KRAM5 kommentarer:

 1. Men sötisarna då! Så somriga bilder!!

  SvaraRadera
 2. Vilka mysiga sommarbilder! Jag håller också tummarna för en varm och fin sensommar. Mina första två semesterveckor har inte bjudit på så mycket sommar tyvärr.

  Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Men gud så söta de är.. alltid bra med extra hjälpredor.
  så stor dina tjejejr är nu tiden går så fort.

  Här har oxå varit allsång o carola =) Ha en fin fortsatt kväll

  SvaraRadera
 4. Härliga bilder på barnen!

  SvaraRadera
 5. Så söta bilder och roligt att få hjälp i trädgården!

  SvaraRadera