onsdag 22 juli 2015

Bara söderhamn


Vi ska köpa ny soffa till vårt tv-rum där vi idag har en Ektorp som vi tycker är lite liten. Och i veckan såg jag soffan Söderhamn (också från vårt blågula varuhus) hos en tjej jag följer på Instagram och blev helt kär. Just den vill jag ha! I ljust turkos till vårt lilla tv-rum med vita väggar. Den ska helt klart kollas in i verkligheten och jag hoppas att den är så fin som det ser ut att den är på bilderna jag sett. Någon som har erfarenhet av den kanske?

Gokväller!

Hur mår ni? Jag mår bara bra. Åkte iväg på en lite shoppingtur efter jobbet och gjorde flera fynd till tjejerna. Man bara måste ju älska denna sommarrea:) Och svängde in på till Granngården och fick med mig lite grönt hem och det har varit en riktigt skön kväll i min lilla stad så det var rätt skönt att krypa runt i rabatten och plantera lite..haha! Bl.a. daggkåpa och funkia som jag tycker är fina att fylla ut med. 

Nu ska krypa upp i soffan en stund innan jag tar natt,

Hoppas ni har en bra kväll!

KRAM

3 kommentarer:

 1. Tjena bruden!
  Den är skitfin den soffan tycker jag, klämde faktiskt lite på den i söndags på Ikea, kör på den!

  Natti natti,
  Catta

  SvaraRadera
 2. Hej! Först och främst ett tack för en otroligt inspirerande och härlig blogg! :)
  Nu till Söderhamn.. Vi har en, i den ljusa beige färgen, så fin. Vilken fröjd att se på MEN inte skönt. Inte alls faktiskt. Den är stum, knappt någon fjädring och därför hård att sitta i. Och sittdynorna glider av själva soffan. Visserligen finns en blixtlås som håller kvar den, men den hänger ca 5cm utanför kanten och blir fördärvad. Och ryggkuddarna håller inte formen, sackar ihop och blir som en hösäck ner på soffan. Detta var det sämsta soffköp vi gjort, så jag avråder er från denna soffan. Om ni hittar en med bättre komfort och kvalitet men lika snygg hör gärna av dig! Ha en fortsatt skön sommar! Med vänlig hälsning, Emily

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Så glad jag blir att du gillar min blogg och läser den! Jättekul!
   Som jag tänkt på ditt svar om Söderhamn och bestämde mig nästan på en gång att vi inte skulla köpa den. Det värsta som finns är ju nya soffor som inte är sköna och blir fula. Men ändå så synd för den ser så fin ut! Så nu står soffbytet på paus för jag har inte hittat någon ny ännu men jag fortsätter leta:) Tack för att du delade med dig, uppskattar det verkligen jättemycket!
   Kram och hoppas din sommar varit bra!

   Radera