måndag 20 juli 2015

Bara solokvist i ett par dagar


Middag ensam idag då resten av familjen är på liten semestertripp och som ni ser så passar jag på att flytta om lite här hemma då;) 


För ikväll åker spackelburken fram och väggen till höger ska få nytt utseende. Vet inte hur längesen det var jag tog upp det här och sambon har alltid klagat över den tapeten. "Man känner sig ju full när man tittar på den" (haha, låter helknäppt jag vet men det är som att titta på 3D ibland när man tittar på den) vet jag inte hur ofta jag fått höra så förstå vad fantastiskt glad han ska bli när den snart är borta. Å vilken underbar sambo han har som tar tag i sådana lyxproblem..haha!Middagen blev kylskåpsrensning, pytt på rotfrukter och korv med egen vitlöksås och sallad och rädisor direkt från egna landet. Himla gott!


Så bye bye tapet. Du är fin men lite ensamtid och en sambo som ändå inte gillar den är inte mer än vad som behövs för att jag ska känna att det får bli nytt. Så liten vägg ändå ju:S

Hej på er!

Hur har ni det? Här är jag alltså solokvist då T och tjejerna åkte till Öland igår och hälsar på tjejernas farmor och farfar som är där på semester. Så skönt för dem och jag kommer passa på att fixa en massa här hemma när tiden ändå finns. Igår storstädades hela huset och jag rensade bland leksaker, kläder och tvättade allt som gick att tvätta (klädseln på soffan Karlstad var ingen lätt historia, behövde halvt skruva isär den för att få bort den..morr). Så skönt att få det gjort! Och så blir jag pepprad med bilder på tjejerna som badar och leker, och en sambo som steker i solstolen så det går verkligen ingen nöd på dem.

Så hej ensamtid i några dagar, vi ska nog trivas ihop:)

Nu spackla vägg!

Vi ses snart igen!
KRAM

4 kommentarer:

 1. Full av en tapet...hahaha... : )

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha! Jag vet, låter helt galet. Men ibland när man tittar på den blir den som att titta på 3D och man blir lite snurrig och får blinka flera gånger..haha! Hoppas du haft en bra kväll! Kram fredrika

   Radera
 2. En billig fylla då ju;-)
  Hade med gått fram som ett ånglok om jag varit själv, renat och stått i, ha ha ha.. :)
  Ha de gott på egen hand!
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, kan man lugnt säga..haha! Och jag är ju som du som också gillar att städa och rensa så det har jag fortsatt med även ikväll, haha! Det gäller att passa på. Hoppas allt är bra med dig!
   Kram fredrika

   Radera