lördag 18 juli 2015

Bara sommarfikat jordgubbstårta


Vilken sommardag vi fick från att dagen började med regn i morse. Så när vi fick veta att det var finbesök på ingång fick det bli sommarfika på altan :)


Min sommartjej:)


Så jag och Wilma slängde ihop den enklaste jordgubbstårtan vi kunde komma på och mums så god den blev :)


Så kom både tjejernas och min mormor och morfar (hängde ni med?;)) på fika och vi hade så mysigt. Är så glad att tjejerna får umgås så mycket även med min mormor och morfar och här sitter Wilma med sin mormor och min morfar och frågar ut om allt i trädgårdsböckerna :S
Hej på er!

Hur har ni det? Vi har haft en jättemysig dag med lite shopping på förmiddagen inför den lilla semestertripp som T och tjejerna ska åka iväg på imorgon (ja, vissa har det bra medan andra får vara hemma och jobba…:S) och sedan bara njutit av en härlig sommardag hemma i trädgården där vi alltså fick finbesök idag:) 

Och nu packas det för fullt och vädret i vårt avlånga land går ju inte att lita på så mycket packning blir det. Ifall det blir tokvarmt.. ifall det blir lite kallt.. ifall det blir regn.. Ja, gäller att de är redo för allt:) Men nu ska jag natta Wilma som har lite resfeber här och är pirrig inför deras lilla tripp imorgon.

Hoppas ni haft en härlig dag och njuter av en skön kväll!

KRAM2 kommentarer:

  1. Nu är det Blekinge och sedan blir det Småland för oss... : )

    SvaraRadera
  2. Så mysigt att få ha både föräldrar och mor o farföräldrar att umgås med. Kram Anita

    SvaraRadera