måndag 13 juli 2015

Bara ta måndag


Mina älskade små tjejer på kalas igår hos sin faster som fyller år och helt lyckliga av får jaga såpbubblor! Behövs inte mycket mer:) Lilla lockunge :)


Godmorgon!

Ännu en solig och härlig sommarhelg har svischat förbi. Skönt att det fina vädret hittar hit på helgen iaf, och såå tacksamt att det blir just på helgen när man fortfarande jobbar;) Vad har ni haft för er? Jag har spenderat den med mina små tjejer. Medan sambon jobbat och varit på grabbkväll har vi bara varit hemma och haft det härligt! Helgen känns extra viktiga nu när jag jobbar igen, veckorna med jobb bara susar fram ju så har verkligen njutit av vår tjejhelg :) Legat på filten i solen och läst böcker, ätit de första jordgubbarna från egna landet (likaså med sallad och rädisor, mmm såå gott det smakar) och haft syrran med barn här på övernattning när sambon for till hennes hus på grabbkväll. Mysigt för alla kusinerna som fnittrar och busat med sömnfattigt för mammorna..haha! 

Och igår åkte sambon iväg till stugan i Lofsdalen med mina föräldrar. Ytterligare en liten stuga har kommit på plats på vår tomt och nu ska det börjas med insidan. Så vi till vintern kommer ha ännu lite mer utrymme att sova och sällskapa på. Familjen har ju blivit något större sedan mina föräldrar byggde stugan för 20 år sedan så det kommer bli så bra det här! 

Så nu är det jag och tjejerna i några dagar, medan pappan snickrar i Lofsdalen, och deras bästa farmor och farmor som jag snart åker och lämnar dem hos medan jag jobbar. Vad gjorde jag utan min stora familj, är så glad att jag bor så nära dem alla:)

Men nu står de redo, mina små skatter, med sina små väskor och kepsarna på sned..hihi, mot farmor och farfar och sedan jobb. 

Ha en fin dag så ses vi snart igen!

KRAM
4 kommentarer:

 1. idag börjar mannens tre veckor långa semester! som jag njuter! hoppas ni får en toppendag allihop!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt för er!! Hoppas ni njuter av många fina dagar tillsammans:)
   Kram fredrika

   Radera
 2. Så himla fina tjejer du har alltså, kul att en är ljus och en blivit lite mörkare. Och vilka lockar Elsa har!! Så fiiint =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack söta du!! ja, visst är det lite roligt att en är ljus och en mörk, så olika men ändå lika:) Hoppas allt är bra med dig, kram fredrika!

   Radera