torsdag 30 juli 2015

Bara sovrumssinspo


Efter sommaren ska vi införskaffa oss en ny sänggavel. En stoppad som vi har nu men den ska inte vara vit (ingen hit om man frågar mig:S) och när jag ser den här inspirerande bilden känner jag för en grå. Så fint, precis som allt annat på denna bilden som är tagen från Tess Montgomerys blogg som ni hittar här. 


Hon har många fina detaljer i sitt sovrum som hamnar i inspirationsmappen nu när det ska bli lite nytt där inne. 
Godmorgon!

Redan torsdag denna veckan och det betyder ju bara två dagar kvar för mig innan jag imorgon går på semester. Så skönt det ska bli. Men först torsdag och efter jobbet ikväll ska jag träffa min våra vänner Karin och Douglas och deras lilla sötnos Bill. Det är hemma från Stockholm där de bor och då är det så roligt när vi hinner träffas. Det har gått veckor nu sedan vi sågs sist och Bill har nog växt så det knakar så ska bli så mysigt att träffa honom och hans föräldrar.

Men nu ska jag åka till jobbet, sista rycket skulle man kunna säga det är innan semestern:)

Kram så ses vi snart igen!

1 kommentar:

  1. Vi ska också ge oss på sovrummet i höst...vi har en stoppad gavel men jag suktar också efter en i grått...jag gör dock mina stoppade gavlar själv...super lätt och det blir jätte bra!

    KRAM

    SvaraRadera