fredag 28 augusti 2015

Bara barnrum


Wilmas nya sovplats :) I numera tjejernas sovrum.

Vi är så nöjda med valet att skaffa Wilma en stor säng och med denna sänggavel tycker jag den också passar en liten tjej. Det som saknas är en sängkappa, en grå har jag tänkt hitta. Någon som har tips på någon?Just nu mitt emot tjejernas sängar men här ska stringhyllan flyttas och hängas ovanför Elsas säng och istället ska en till garderob skaffas till Elsa. Och bredvid ska klädhängaren få stå kvar med 


Bakom dörren där man kommer in ska jag på väggen sätta upp hyllor till alla böcker de har. 


Vimpel från Lagerhaus.


Korg från Netto.


Hann med denna rokad när de badade igårkväll så det är en del fix kvar men en bit på väg hann jag iaf :)


Godmorgon!

En jättetidig morgon för vår del, gääääsp! Och inte är jag på bra på att lägga mig tidigt heller när jag ska upp i ottan och inte på att packa heller. Gör tusen andra saker samtidigt så då blir det sent p.g.a det också. Men hur som sitter vi redan i bilen på väg ner till Småland. Jag är alltså ledig idag för att vara med min familj och det ska bli jätteroligt och mysigt. Och spännande att se vad pappa kommer tycka om det han ska få göra;) 

Ne, nu ska jag vara lite social här. Eller så kanske jag vilar ögonen lite;)

Ha en härlig fredag alla!

KRAM7 kommentarer:

 1. fantastisk inredning!! så himla himla fint!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack!! Så himla glad jag blir!!
   KRAM fredrika

   Radera
 2. Jättefint har du gjort åt dina tjejer :) ett tips på sängkappa, Ellos tycker jag levererar så mycket fint hela tiden, kolla där vettja! Följer din blogg dagligen, så roligt att läsa allt du skriver och fina bilder......gärna mer bilder inomhus i ert hus, om du vill dela med dig! Trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Så otroligt fint! Var hittade ni tyget till sänggaveln?

  Tack för all inspiration!
  //Malin

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack!! Så glad jag blir! Så roligt att kunna inspirera.
   Tyget hittade jag på gardinaffären i Arboga där jag bor:)

   Kram fredrika

   Radera