tisdag 4 augusti 2015

Bara fått hemleveransNi vet hur länge jag pratat om böcker i hyllorna bakom soffan? Vilket systers kära svärmor också noterat så efter hon rensat hemma hos sig kom hon med en hemleverans av böcker som nu står i hyllan. Tack för det:) Och blev så fint så nu åker lådan ned från vinden där jag har mina böcker. Plötsligt bara händer det. Tack vare hemleverans till dörren;)

Så mycket trevligare känsla i vardagsrummet nu :)

Godmorgon!

Här vaknade vi till klarblå himmel och strålande sol så efter att ha haft det lite skönt på morgonen fick vi nu ett ryck och packar ihop oss och åker till stranden. Såå skönt, tror knappa vi varit iväg denna sommar förutom så lite av premiär så här i augusti:) Resten av familjen sitter redan i bilen så jag lär infinna mig om jag ska med:S

Ha en skön dag så ses vi snart igen!

RKAM

6 kommentarer:

 1. Jättefint, ger liksom lite extra liv till rummet. Själv har jag rensat och slängt massor av böcker. Trist, men har inte platsen i min 2:a.
  Kram Tina

  SvaraRadera
 2. Your blog and your house is beautiful...
  I like it.
  Love greetings from Austria.Edith.

  SvaraRadera
 3. men gud jag får tvångstankar av att vissa böcker är vända inåt och vissa utåt!!!!!!! ;)

  SvaraRadera
 4. Tyckte det blev super snyggt med böckerna verkligen!!! Ha de bra i solen med din familj:))

  SvaraRadera
 5. Jättefint med böckerna! Vårt vardagsrum ser i princip likadant ut med "hel vägg" fönster och är ganska långsmalt och vi tycker det är så svårt att möblera! Man ska ju inte utgå från TVn men känns som vi inte har nåt val.. Har ni TV i detta rum? Om ja, kan du inte visa bild på hur ni löst detta eviga dilemma. Tack på förhand!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emily! Och tack! Kan hållar med att det inte är helt lätt att möblera, Som det är nu har vi inte någon tv där men det ska flytta in en så fort jag kommit på hur jag ska göra med tv-bänk och sånt som hör till tv´n.
   Förlåt svaret kom så sent men kommer såklart dela med mig av vår lösning på det när det är klart!
   Hoppas du haft en bra start på veckan, kram fredrika

   Radera