måndag 24 augusti 2015

Bara ha måndag och vardag igen


Idag börjar inskolningen för Elsa och Wilma. Har varit så skönt att sluppit passa tider (och säkert en och annan förskolebacill:S) till och från förskolan i dryg 1 1/2 år och haft tjejerna hemma. Så tacksam för den tiden. Men i höst blir det annan vardag och känns ju lite konstigt att vår lilla plutt ska gå på förskola. 
Bilder från gårdagen som spenderades hemma, så skön dag!Gung gung :)Godmorgon!

Och så vaknade jag till måndag och idag väntar jobb för mig och alltså inskolningn för tjejerna. T har sin sista pappalediga vecka så lite smygstart är det. Skönt! Verkligheten med lämning börjar alltså om en vecka, inget jag längtar till:S Kommer ihåg det oftast blev stressigt med ett barn, blir förmodligen inte mindre med två:S Så jag ska fixa till mig, slänga i mig någon frukost och bege mig. En lång dag på jobbet väntar, ska fixa några ärenden på lunchen. Bl.a. ska jag ta hem tygprover av gardiner till vardagsrummet. Var i gardinaffären i min lilla stad under semesterns och blev visad ett så snyggt tyg som jag hoppas ska passa att hänga från tak till golv. Tror det blir jättefint!

Men nu fix inför jobbet. Ha en bra måndag så ses vi snart igen!

Kram kram

1 kommentar:

  1. Söta de är tjejerna. Hoppas det gr bra med inskolning och jobb idag. Kram Suss

    SvaraRadera