måndag 3 augusti 2015

Bara haft första semsterdagen



Min första semesterdag kunde jag inte börjat soligare och skönare:) Denna sommar har vi knappt suttit i hörnan ni ser ovan men idag har vi nästan hängt där hela dagen. Så skön start på semestern och fnu hoppas jag bara det här vädret håller i sig. Och så är det ju bara så mysigt att vara hemma med min tjejer (och ja, sambon med för den delen;)).



Vår lilla hörna där vi slappar, fikar, läser tidningar och hänger en hel del på mattan med pussel och spel som vi gjort idag :)



Heej på er!

Hur mår ni? Här mår vi bra! Hann inte kika in i helgen utan roade mig istället med grilkväll, brölloppsfest, 1-årskalas och däremellan njöt jag av solen och vistades ute så mycket det bara gick. Så härligt och så lyckade och roliga tillställningar vi haft och varit på. Precis sådant man ska göra på sommaren men som det varit lite fattigt av i år tycker jag, vilket vädret är lite orsak till. Är ju inte riktigt samma sak med grillkväll när det spöregnar och det knappt är tvåsiffrigt på termometern:S Men denna helg alltså, så idag var det rätt skönt att bara vara hemma förutom ett par timmar på eftermiddagen då jag satt hos frissan och blev semestersnygg i håret..haha!

Nu ska vi snart slå på ännu en av de nya Falk-filmerna. Vi såg en igår och det var ju bara såååå spännande så ska ut och plocka ihop lite och sedan blir det filmmys för hela slanten.

Hoppas ni har det bra så ses vi snart igen!

KRAM






2 kommentarer:

 1. Hej du fina!
  Jamen den där hörnan är ju helt underbar...stor viiiill haaaaa stämpel p åden..;)
  Så himlans skönt att BÖRJA semestern nu....
  Å det är nog nu värmen kommer ska du se..;)
  Kram Katarina

  SvaraRadera