måndag 17 augusti 2015

Bara lunchat vid Siljan


På väg upp till stugan i fjällen blev det lunch vid Siljan i Rättvik idag. Vi behövde ju ändå äta och det var så mysigt att köpa med sig maten ned till stranden där vi åt och tjejerna fick springa av sig lite innan vi fortsatte färden. Så fint vi vattnet där det finns både lite sandstrand och gräsytor och den låååånga bryggan ut i vattnet som man kan gå ut på:) Härligt i detta fina väder och svensk sommar är verkligen underbar som den är nu:)

Plaska lite i vattnet :)


Haha, vi ser inklippta ut men jag lovar, vi var där ;)Hej på er!

Hur mår ni? Jag har nyss sett säsongens första avsnitt av Broadchurch. Var helt i fast i den serien förra säsongen så kommer sitta bänkad även denna. Och i stugan i Lofsdalen har vi alltså hamnat. Efter besöket på förskolan som gick jättebra åkte vi hit där vi ska måla och fortsätta bygga klart Atterfallsstugan vi reste tidigare i somras. Ska hitta på något med barnen också, Wilma undrade vart snön var och om vi skulle åka skidor..haha! Får nog hitta på någon sommaraktivitet denna gång istället:) 

Hoppa ni haft en bra dag!

KRAM2 kommentarer:

  1. Det är så magiskt vackert i Rättvik . Är också fast i serien Broadchurch . Riktigt spännande!! kan tipsa dig om den norska krimserien "Det tredje ögat" , den är också spännande. Ha en fortsatt skön semester. kram Agneta, Örebro

    SvaraRadera