måndag 31 augusti 2015

Bara måndag


Wilma i sitt gamla rum som nu är lekrum till henne och hennes lillasyster:) Drömmen är ju större rum till dem och ett stort lekrum på det (i ett alltså större hus med lite större av allt…haha, tur man alltid får drömma;)) men det blev himla bra med ett rum att sova i och ett rum att leka i för mina småtjejer. Och de verkar trivas med det. 


Och nu gör de mycket saker ihop. Eller mest är det Wilma som gör och Elsa hänger på:) Wilma lagar mat till Elsa, torkar henne runt munnen, läser bok för henne och talar om precis vad hon får göra och inte göra. En lite lill-mamma är vad hon är..haha!


Det lilla köket från lekstugan fick flytta in igår till tjejernas förtjusning:) 


Men jag säger ifrån när jag jag inte vill och då tar jag in från tårna ska ni veta :)


 Lite mer ny förvaring ska inhandlas då det behövdes (kan man få för mycket i ett barnrum?) för att få ännu lite bättre ordning och då ska nå få se hela.


Godmorgon!

Måndag och idag är sista inskolningsdagen för tjejerna. I morgon börjar T jobba igen och mina sköna mornar är över:) Då är det jag som lämnar tjejerna och jag ska väl erkänna att jag inte längtat efter just de morgonrutinerna:S Men vi ska nog komma in i det också snart och tycker det med går bra.

Men nu tar vi måndag och jag ska dricka upp kaffet och göra det sista fixet innan jag cyklar till jobbet.

Ha en bra dag så hörs vi snart igen!

KRAM

4 kommentarer:

 1. Hej vännen!

  Å så fint du gör till tjejerna! Ett sovrum och ett lekrum låter ju toppen! Båda rummen är så inspirerande!
  Å längtar efter att ses! Förstår ju att det inte är lika lätt nu när ni båda jobbar men nån dag borde vi få till det!?

  Kram fina fina du!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej vännen!
   Tack söta du! Det är ju så roligt att göra om till dem, och himla mysigt att de sover ihop! Nils rum blev ju också hur fint som helst, duktiga du och kul att man får följa er så mycket på bloggen:) Semestern sprang iväg men vet du? Från och med denna vecka är jag ledig onsdagar så tänkte att vi kunde boka in en onsdag här framöver som jag och tjejerna kommer och hälsar på er? Vore så mysigt!!

   KRAM

   Radera
 2. jag tycker det är så fint att de leker ihop och tar så fin hand om varandra! <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så fint skrivet av dig, tack! Och det tycker jag med<3

   Radera