tisdag 25 augusti 2015

Bara mårbacka och chokladbollarMina mårbacka som jag fick klippa ned i våras blommar nu som bara den. Tycker fortfarande det är så fint med dessa tantblommor:) 


Idag rullades det ett gäng chokladbollar med tjejerna när jag kom hem från jobbet. Enkel och barnsligt god aktivitet:)


Hej på er!

Hur mår ni? Här mår jag bra, har slagit mig ned i soffan och vi ska snart slå på sista Johan Falk filmen. Såå spännande men kommer ju bli så trist när denna är slut och det inte blir någon mer att se. Har tyckt de sista filmerna varit så bra så ett tips för er som inte sett dem. Så har jag hunnit med en löptur idag vilket kändes så skönt efteråt. Inte alls sugen innan och benen var fortfarande tunga sedan i söndags men det här att vänta på någon form av springlust är lönlöst för min del utan bara att ta sig ut och den bästa träningen är ju den som blir av:) Sedan blev det omelett till middag, semester med allt gott som äts och dricks sätter ju sina spår ( i alla fall på mig:S) så nu är det andra (läs nyttiga:S) bullar som gäller:)

Men film var det nu, regnet öser ned dessutom och vad passar bättre än en spännande film då:) Hoppas ni har en fin kväll!

KRAM 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar