måndag 17 augusti 2015

Bara mera semester och förskolebesök


Igår åkte vi hem från ett par sköna dagar i stugan:)Och tar man inte båten från stugan till bilen så får man gå till fots och då blir det en hel del blåbärsstopp  på vägen:) Mmm, så goda de är tycker Elsa:)


"Åhhh! Eeelsa, kooom nu dåå!" Storasyster är måttlig road över att lillasyster måste stanna vid varje liten blåbärsbuske och få i sig lite. Den kilometern till sugan tog ett tag alltså:SHihi, min lilla blåbärstjej :)

Godmorgon!

Hur mår ni? Jag mår bra, har semester denna vecka också och augusti fortsätter leverera varm och skön sommar så det är dumt att klaga :) Vi kom hem från stugan igår och kvällen spenderades med att göra klart Wilmas sänggavel. Hm, inte lika glatt då men några svordomar, möbelnubb och timmar senare så var den klar och då var det värt det. Blev så bra till vår stora tjej som jag tror kommer bli nöjd när hon ser den idag :) 

Semester idag men vi har tid att passa denna morgon. Klockan nio väntar ett besök hos tjejernas förskola som de börjar skolas in i nästa måndag. Mycket spännande tycker vår 3-åring:) Och efter det besöket sätter vi oss i bilen för att åka norrut.

Hoppas ni får en fin start på veckan så ses vi snart igen!

KRAM 

1 kommentar:

  1. Finns ju inget godare än blåbär, klart man måste plock (och äta!) när det finns! :)
    Så spännande att börja förskolan, hoppas det blir bra!

    Kram Pernilla

    SvaraRadera