torsdag 20 augusti 2015

Bara sommarbadat


En bild att spara när mörkret faller på :)


Kusinerna Olle och Elsa med bara 6 veckor mellan sig :) Det är så fint att se hur de funnit varandra och numera gör lite saker ihop. Leker gör det ju inte riktigt än med varandra men kör Olle runt med sin lilla bil så kommer Elsa efter och brummar med sin hon med:) Så söta ihop!


Och när mamman glömt ens badbyxor hemma så är det tur man kan låna kusinens :)


Hej på er!

Vilken dag vi haft! Ännu en varm och molnfri dag, så skönt! Och vi har fortsatt med bygget och måleriet här i stugan. Jag och syster turas om att vara med barnen så denna förmiddag blev det en liten skogsstur för mig och alla barnen och sen på eftermiddagen bestämde vi oss för att båda åka med dem till den lilla men så fina badstranden som finns här i Lofsdalen. Och efter ett par timmar där så är man fylld på sol och energi och barnen lyckliga över bad, sand under fötterna och gungan bara några steg där ifrån. Så grillade vi när vi kom hem, satt ute på altan med utsikt över fjällen, och jo, nog är det bra fint här på sommaren också. 

Och nu är jag nyduschad efter kvällens målning i Attefallstugan (och skrubbad, hur mycket färg kan man slösa på sig själv egentligen;)) och redo att se ifatt kvällens Broadchurch:)

Hoppas ni haft en fin dag ni med!

KRAM1 kommentar:

  1. Men så härligt det ser ut!!

    En härlig helg önskar jag er!

    SvaraRadera