torsdag 27 augusti 2015

Bara superfront


Vi har en tv-vägg som behöver möbleras. Ekar tom just nu. Och igår när jag kikade runt fastande jag så för idéen att inhandla beståstomme från Ikea och sedan luckor, sidor och toppskiva från superfront. Lite mönster och färg skulle göra det så snyggt!


Finns fler olika fina färger och mönster på luckor. Och även snygga handtag och ben man kan ha till. N har jag sett att man även kan handla till badrumsstommar, snyggt!


Och den här ljusgråa i det här mönstret fastnade jag för. Hum hum.. funderar så det knakar:S
Vill ni kika på fler alternativ så kikar ni in på superfront.com

Godmogon!

Hur har ni det denna morgon? Här regnar det och är allmänt trist väder och jag saknar det soliga sköna mornarna. Kan inte säga att jag ännu längtar efter hösten men det kommer väl. Den är ju mysig i sig men föredrar den varma sköna sensommaren som håller i sig läääänge in på tidiga höstkanten:)

Så nu ska jag hälla mig mitt kaffe och göra mig klar. Idag fortsätter jobb och inskolning. Det kommer dessutom en och som ska köpa byrån i Elsas rum. Det är dags att hon får en garderob då hennes kläder som blivit större bara ligger i en enda hög i lådorna. Jag får eksem av sånt..haha! Mamman behöver en garderob med ordning och reda inne hos henne:S 

Men nu måste jag göra mig klar, vi ses snart igen!

Ha en härlig torsdag!

KRAM2 kommentarer:

  1. Kommer bli superläckert med de där!
    Ha en fin torsdag du med!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Superfront är ju så fint!! Har kollat på det själv men det lutar nog ändå åt Asplund å Snö - tycker dom är så fina!!

    SvaraRadera