fredag 28 augusti 2015

Bara testat Formul 1Jag och Elsa på Fomul 1 igår:) (inte helt sant men morfar skulle ju köra "Formuletten" som Ellen sa:S) när vi var till Anderstorp i Småland.


Kusiner som väntade. Och väntade. "Nääär ska morfar köra?"


Älskade pappa! Som alltså fått födelsedagspresent att få åka med i en Formul 1 bil. Har nog nämnts det förut att jag är uppvuxen med en bilfantast (dessutom bilhandlare) till pappa. Inkluderat Formul 1. Kan väl inte säga att jag ärvt det (däremot älskade jag att se Formul 1 i Milano för fem år sedan. Åh så kul!! Kan ha hängt ihop med allt annat fint och roligt man också kunde göra där:S)


Håll för öronen, det wroomar högt :)
Elsa på promenad med morbror Andreas. Som var med utan fru och barn, den perfekta barnvakten alltså..haha!


Vink vink från pappa som var jättenöjd sitt "lopp":) Garagehäng och motorsnack, lycklig pappa :)

Godmorgon lördag!

Så vaknar vi upp i Stockholm hos fina vännerna Jens, Frida och deras lilla Hilma. (Yes, det blev många mil i bil igår, tjejerna var jätteduktiga men behövde en del mutor på slutet:S). T ska hjälpa dem kakla i deras nya kök och vi ska passa på att umgås och ha trevligt. Dagen kommer ägnas åt barnen. Besöka någon lekpark eller kanske till och ett lekland. Gissa om Wilma skulle bli lycklig! Ja, de små också. Någon barnaktivitet blir det i  alla fall och så har jag hört talas om grillat och gott till kvällen. Blir en supermysig lördag det här, hoppas ni också får det!

KRAM

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar