torsdag 27 augusti 2015

Bara torsdagskväll


Elsa i sitt kvällsbad med storasyster :) Och oftast är det hon som häller lekhinkar med vatten på syrran som brister ut i förtvivlan..haha! De små är inte lätta att tas med. 


Gokväll!

Hur mår ni? Här mår jag bra! Har ikväll nattat tjejerna i samma rum. De sover numera båda två i Elsas rum och Wilmas ska få bli lekrum. Har tänkt på det länge, att det skulle vara mysigt för dem att sova i ett rum (har såklart själv testat på det som liten med min lillasyster och tyckte det var såå mysigt och tryggt tills hon blev för stökig och jag bad att få eget:S) och ha det andra som lekrum. Nu när de är så små och ändå har det mesta tillsammans, så får vi se hur länge de vill det så här. Och Wilma har fått vara med och bestämt och ville det hon med så ikväll somnade de alltså i samma rum och nattningen gick rätt bra trots att det var väldigt nytt och mysig att sova ihop:) Hann knäppa några bilder medan de var i badet som ni ska få se imorgon. 

Så nu har jag ett stökigt lekrum att ta reda på och det ska packas väskor då vi åker bort över helgen. Imorgon åker vi till Småland där min pappa ska få sin present. Det kommer gå racerfort i den presenten kan jag lova;) Och sedan åker vi vidare mot huvudstaden för att hälsa på vänner till oss.

En bra helg kommer det bli! Men nu packa väskan så hörs vi snart igen!

Hoppas ni har en bra kväll!

KRAM
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar