måndag 24 augusti 2015

Bara välja gardintygJag har hittat tyget som ska hänga som gardiner i vårt vardagsrum. Sedan jag tog ned de förra i våras har det varit tomt i väntan på nya som jag "bara" skulle hitta tyg till att köpa. Det var alltså ett par månader seden:S Men så i gardinaffären i min lilla stad frågade jag efter ett fint tyg som hänger  snyggt och tungt utan att vara tungt i sig. Haha, vem hängde med:S Ska iaf när jag bestämt mig för vilken färg köpa skenor och sätta uppe vid taket och hänga dem där. Lyxigt snyggt kommer det bli:)


Och vilken färgchock jag velar mellan. Puh! Men jag lovar, det är beslutsångest de lux ikväll. Grå eller den beiga som även känns lite åt de gråa hållet i vissa ljus. Den fastnade jag först så vi får se..


Jättefint kommer det bli i alla fall tror jag!

Gokväll!

Hur mår ni? Vilken härlig dag varit! Kontorsråtta som jag är har jag suktat ut genom fönstret och när jag var iväg på kundbesök på eftermiddagen slog värmen emot mig när jag kom ut, så skönt! Och det håller i sig, altandörren står fortfarande öppen här hemma och de här ljumma kvällarna känns extra fina när man jobbar. 

Nu ska jag ta tag i nattning av Wilma. Hon tvärslocknade när hon kom hem från dagens inskolning, det tar på krafterna sånt där:) Men det gick bra. Jag var med Wilma som blev lite ledsen i början och ville helst hem, eller iaf till Elsa som var på en annan avdelning:S (i vårt fall är det nog storasyster som behöver lillasyster vad gäller inskolning:)) men efter ett tag gick det bra och hon lekte ute på gården. Och nu ropar hon, böckerna är valda. Godnattsaga coming up!

Ha en riktigt skön kväll så ses vi imorgon!

KRAM

10 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack!!
   Tänkte länge beige men slutade med grått:)

   Radera
 2. Kommer bli superfint det där!
  Det beror ju på vad du tänker ha till... Den du hängt upp är jättefin!
  Sen dras jag mer åt de grå tonerna... men har lärt mig att man ska gå på första känslan, den är oftast rätt:-)
  Kram Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack rara du!! Precis som du dras jag åt de gråa tonerna som slutade med att det blev grått:) Även fast jag länge var inne på den i beige så gick jag på det säkra kortet :)
   Kram fredrika

   Radera
 3. Kommer bli så bra. ja har fått dille på beige så nu blir både stora vardagsrummet och köket i beige färg på gardinerna i höst men jaja det blev jätte fint du ångrar nog dej inte kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tror jag blev jättefint hemma hos dig! Var länge inne på beige men slutade med att det blev grått :)
   Kram fredrika

   Radera
 4. Svar
  1. Taack snälla du!!:)

   Radera
 5. Både beige och grått är fint...men hade det varit hos mig hade det fått bli de grå. Jag tycker grått är lättare att matcha med andra färger (typ andra nyanser av grått och svart;)). Men hur du än väljer så blir det perfekt! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev de grå:) Tänkte att jag skulle vågat testa något lite mjukare och varmare men tänkte sedan långsiktigt, är förhoppningsvis nöjd med grått längre som jag vet jag trivs med:)
   Kram fredrika

   Radera