onsdag 26 augusti 2015

Godmorgon onsdagNu är gardiner beställda hit till vardagsrummet. Yes, det är färdigsydda när jag sedan hämtar dem, bara fållen som ska fixas. Och bara det kan ju ta sin tid att få fixat i mitt fall:S Grått blev det iaf. Tog ett säkert kort, jag som gillar kalla toner, och grått är ju flått:)


Godmorgon ondsdag!

Har ni sovit gott? Det har jag:) Tjejerna  har vaknat lite om vartannat så till slut kom Wilma och la sig bredvid oss och när Elsa sedan bökat för länge inne hos sig gick T in med henne till Wilmas säng och de somnade om där. Ännu en anledning till att vi är så nöjda med att vi skaffade Wilma en 90-säng:) Visst kan vi sova i en enda stor hög i vår säng men det är skönt när tjejerna (och även en annan:s) inte väcker varandra och alla sover längre. Så just nu sover fortfarande övriga familjen :)

Så jag ska göra mig i ordning, redan onsdag. Jag är fortfarande med på inskolningen men igår gick det så bra så idag ska vi gå iväg en liten stund och låta tjejerna vara själva där. 

Och nu hör jag tassande steg från Wilmas rum, Elsa har vaknat :)

Ha en fin dag ni alla! 

KRAM

1 kommentar:

  1. Hej Fredrika!
    Vackra bilder från ditt superfina rum.
    Här har vi sovit gott :)

    Ha en fin dag! / Jane

    SvaraRadera