fredag 14 augusti 2015

Hej soliga fredagElsa har fått övertagit storasyster och gissa om hon tyckte det var festligt:) Sovit två nätter nu och det går jättebra. Men hon har ännu inte förstått att hon kan kliva ur när hon vaknar mitt i natten eller efter middagsluren utan då ropar hon "maaa-ma" Och Wilma då, hon har fått en stor säng. Vi var praktiska och tänkte att lika bra Elsa sliter på den lilla sängen sambon gjorde till Wilma och hon fick stor säng på en gång. Besparar oss en hel del sängbyten och med den nya sänggaveln som sambon och jag gjorde så blev den bara såå fin. Ni ska få se :)


Min lilla tjej som blivit lite större. Om bara drygt en vecka börjar inskolningen till förskolan, det är ju inte klokt hur fort den här föräldraledigheten gick. 


Så denna morgon var det mys i Elsa rum. Sång av storasyster vars sommarbruna ben ni skymtar i Elsas tipi :)


Godmorgon fredag!

Hur mår ni? Många som är tillbaka på jobbet nu kan jag tro? Jag njuter som bara den av min semester, har en vecka kvar efter den här vilket känns bra så ska verkligen ta vara på stunderna jag får med min familj nu. Och speciellt eftersom vårt lilla land bjuder så underbart sommarväder också, både dagarna och kvällarna är helt ljuvliga. Men med två småttingar gäller det att ha lite planer för dagen så idag åker vi till min mormor och morfar för lunch och sedan åker vi vidare till sommarstugan. 

Vi ses snart igen! Hoppas ni har en somrig fredag ni med :)

KRAM3 kommentarer:

 1. Det är så fint så det är inte sant! Underbart barnrum. : )

  SvaraRadera
 2. Så stor hon blivit Elsa, och så fint hon bor. Ha en fin helg! Kram Suss

  SvaraRadera
 3. Vår lilla tjej började vi skola in nu i måndags.. det går jättebra! ♥ Men bara så du är beredd: jag blev sjuk efter 1 timme på dagis under måndagen och har fortfarande feber.. ;-) Dottern mår bra iaf.. hon är väl så vild att bacillerna inte hinner bita sig fast på henne.. ha, ha!

  Kraam Therese

  SvaraRadera